vogel goud

Kangen Water

Kangenwater® = terug naar de bron!

Jacana Amazon Wellness Resort, met haar holistisch concept ‘Return your essence to nature’, staat 100 procent achter gezondheid en welzijn en kiest bewust voor Kangen Water®.

 

Zowel de oppervlakte van de aarde als ons lichaam bestaan beiden voor driekwart uit water. Water is de essentie van het leven; we kunnen er niet zonder. Zonder water, geen leven! Drinkt u voldoende water? En welk water drinkt u? Als lichaamscellen structureel onvoldoende vocht krijgen, kan dit leiden tot allerlei gezondheidsklachten.

 

Door ongezonde drink- en eetgewoonten, straling, luchtverontreiniging, synthetische toevoegingen in voedsel (smaakversterkers), lichamelijke overbelasting, stress, en roken, ontstaan er agressieve deeltjes in het lichaam die schade richten aan onze cellen. Deze schadelijke stoffen noemen we vrije radicalen die het verouderingsproces versnellen. Kangen Water® bevat een hoog gehalte aan anti-oxidanten die deze vrije radicalen neutraliseren. Anti-oxidanten zijn goed om lichamelijke veroudering te vertragen. Het water is daarnaast rijk aan zuurstof, hydrateert optimaal, ontgift zure afvalstoffen uit de cellen en neutraliseert afvalzuren in het lichaam door de hoge pH (zuurtegraadmeter). Met deze unieke eigenschappen, staat KangenWater® voor de algehele gezondheid.

 

Het apparaat dat leidingwater omzet naar Kangenwater is van de fabrikant Enagic® en heeft inmiddels ISO 9001, ISO 14001 en de Gold Seal Certification van de Water Quality Association gekregen. Het apparaat is in Japan erkend door het Ministerie van Volksgezondheid en door de Associatie voor Preventieve Geneeskunde. Kangen Water® wordt in ca. 250 Japanse ziekenhuizen toegepast. Het apparaat maakt 7 verschillende type waters variërend van pH 2.5 tot 11.5 voor diverse toepassingen. Deze ruim 40 jaar oude, innovatieve Japanse watertechnologie, willen wij in Suriname introduceren, zodat ook hier de een ieder van de vele voordelen kan profiteren.

 

U kunt bij Jacana Amazon Wellness Resort terecht voor een glaasje KangenWater®. Voor meer informatie of een demonstratie kunt u bellen met +597 53 10 00 of een mail sturen naar kangen@jacanaresort.com.

 

Uw contact personen ;

Rahsree Ramawadhoebe | Vertegenwoordiger KangenWater® Nederland.